Gândul de dimineaţă

19 august

„Nu te lăsa biruit de rău, ci biruieşte răul prin bine.” – Romani 12:21

Brenna s-a născut cu sindromul Goldenhar, o afecțiune manifestată prin deformări la nivelul feței și prin probleme de vedere, de auz și respiratorii. Din cauza defectelor cauzate de boală, ea a suferit batjocura colegilor încă din clasa I.

Recent însă, agresiunile au căpătat o proporție alarmantă, iar părinții au fost nevoiți să nu o mai lase pe Brenna la școală, după ce aceasta a fost amenințată cu bătaia de o colegă. „Dacă fetele o prind și dacă o lovesc în față, îi opresc căile respiratorii și nu mai poate respira, lucru care înseamnă că va muri”, a declarat mama Brennei.

La un moment dat, Brenna aproape că și-a pierdut toată puterea de a suporta răutățile colegilor de școală. „Mă simțeam lipsită de speranță, de parcă nu mai aveam nici un motiv să fiu în viață. Așa că le-am trimis câteva mesaje prietenilor, spunândule: «Îmi pare rău, la revedere, țin la voi»”, povestește Brenna printre lacrimi.

Din fericire, povestea Brennei s-a răspândit pe internet, emoționându-i deopotrivă pe prietenii ei, precum și pe alți oameni care nu o cunoșteau personal, dar care au vrut să facă ceva pentru a-i reda adolescentei pofta de viață și încrederea în sine. „Am primit atâtea cereri de prietenie! Mulți oameni mi-au trimis mesaje, spunându-mi: «Suntem foarte mândri de tine, ești uimitoare, ești frumoasă, te
iubim»”, a declarat tânăra.

Brenna s-a arătat entuziasmată și copleșită de încurajările și cadourile primite, inclusiv o ședință foto gratuită, la care s-au alăturat și companii locale de haine și machiaj. „Trecerea de la a fi agresată la a ține piept agresorilor este un pas mare și sunt foarte fericită că l-am făcut”, a spus Brenna.

Semnele Timpului

Calendar

iulie, 2017
D L Ma Mi J V S
« Mar    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Abonează-te

Dacă doreşti să afişezi gândul de dimineaţă pe pagina ta personală, sau să te abonezi pentru a citi zilnic, îţi oferim un feed RSS