Gândul de dimineaţă

28 iulie

„Încearcă pe robii tăi zece zile,şi să ni se dea de mâncat zarzavaturi şi apă de băut;
să te uiţi apoi la faţa noastră şi la a celorlalţi tineri cari mănâncă din bucatele împăratului” – Daniel 1:12-13

Congresul cancerului ţinut la începutul anului la Paris a confirmat capacitatea excepţională a fructelor şi legumelor de a preveni şi vindecă tumorile ucigătoare! „Bomba” ultimului congres mondial al cancerului ţinut la Paris a fost victoria morcovului şi a rubedeniilor lui împotriva bolilor oncologice. Fructele şi legumele au triumfat.

Un studiu mamut, întins pe o durată de 35 de ani şi efectuat pe 500.000 de subiecţi, a dovedit fără drept de apel că alimentaţia vegetariană reduce drastic apariţia cancerului. Practicanţii terapiilor naturiste au avut dreptate.

„De necrezut”, a exclamat profesorul francez Michel Boiron, preşedintele fondator al congresului internaţional al cancerului. „Scepticismul nostru este învins. Cifrele studiului EPIC (European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition = Investigaţia europeană prospectiva privind cancerul şi alimentaţia) sunt de necombătut. Legătura dintre cancer şi alimentaţie este edificată.”

Deşi nu e nouă, ideea că hrana joacă un rol decisiv în stoparea sau dezvoltarea tumorilor canceroase a fost multă vreme respinsă, minimalizata sau privită cu scepticism de lumea medicală occidentală. Cancerul era interpretat ca o boală în sine, declanşată prin dereglarea necontrolată a unor celule. Un soi de „nebunie” organică.

Din fericire, studiul EPIC vine cu concluzii de neclintit. Este cea mai mare anchetă realizată vreodată asupra relaţiei dintre nutriţie şi cancer. Concluzia e clară: schimbarea regimului alimentar poate reduce frecvenţa cancerului.

Înapoi la natură! Fiecare om se poate apăra şi singur de cancer, dar trebuie să
o facă imediat.

Calendar

iulie, 2017
D L Ma Mi J V S
« Mar    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Abonează-te

Dacă doreşti să afişezi gândul de dimineaţă pe pagina ta personală, sau să te abonezi pentru a citi zilnic, îţi oferim un feed RSS