Gândul de dimineaţă

24 februarie

„Sunt mic şi dispreţuit, dar nu uit poruncile Tale.” – Psalmul 119:141

Când ești adolescent, aprecierile prietenilor contează uneori mai mult decât orice altceva. Și când acestea sunt înlocuite de batjocură, e ușor să te scufunzi în sentimentul că ești lipsit de valoare.

La doar 3 ani, Dominic a fost diagnosticat cu leucemie, iar tratamentul chimioterapic pe care l-a urmat, deși a durat cât o treime din viața lui, nu l-a făcut niciodată pe Dominic să se plângă. Duritatea intervenției chimice i-a încetinit însă ritmul de creștere, iar colegii au râs de el că e prea scund.

Supărat de ironiile colegilor, micuțul Dominic a scris o postare pe Instagram care a devenit rapid virală. În ea, băiețelul le spunea celor care au râs de el: „Oi fi eu scund, dar e mai bine să fii scund decât să fii mort… am avut cancer (în cazul în care nu știți, este MORTAL). Îmi place cine sunt acum și sunt foarte norocos că sunt încă în viață. Iar toți cei care vă credeți uriași, să știți că nu e cel mai grozav lucru de pe lume (puteți dezvolta probleme). Nu trebuie să fii înalt ca să câștigi. Și eu puteam să fiu înalt, însă Dumnezeu mi-a încetinit creșterea, ca eu să devin cea mai bună persoană care pot deveni. Gândiți-vă la asta înainte să numiți pe cineva scund…”

Impresionați au fost și jucătorii de fotbal american de la Philadelphia Eagles, care l-au invitat pe Dominic la un antrenament al lor. „Eu am 1,98 cm înălțime, însă mă uit în sus la acest puști”, declara Brandon Blair, unul dintre jucătorii echipei.

„Copiii și oamenii ca el ne inspiră pe noi toți”, a spus Blair.

Semnele Timpului

Calendar

iulie, 2017
D L Ma Mi J V S
« Mar    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Abonează-te

Dacă doreşti să afişezi gândul de dimineaţă pe pagina ta personală, sau să te abonezi pentru a citi zilnic, îţi oferim un feed RSS