Gândul de dimineaţă

18 ianuarie

 „În adevăr, însuşirile nevăzute ale Lui, puterea Lui veşnică şi dumnezeirea Lui se văd lămurit de la facerea lumii, când te uiţi cu băgare de seamă la ele în lucrurile făcute de El.” – Romani 1:20

Jeff Williams, astronaut la NASA, a fost comandantul celei de-a 48-a expediţii a Staţiei Spaţiale Internaţionale (ISS). El a împărtăşit o parte din experienţele sale după ce a avut privilegiul de a privi Pământul din exterior.

De la hubloul staţiei spaţiale, Williams a putut vedea atât spaţiul cât şi planeta Pământ, ceea ce i-a întărit credinţa în Dumnezeu – Creatorul. Astronautul este ferm convins că Universul şi tot ceea ce-l alcătuieşte nu este întâmplător.

„Când priveam pe hublou şi admiram spaţiul şi Pământul, mi-am dat seama că toate acestea nu puteau apărea dintr-o simplă întâmplare. Am văzut design-ul, frumuseţea, scopul şi ordinea în fiecare detaliu şi mi-am dat seama că toate aceste elemente sunt creaţia unui Dumnezeu puternic şi măreţ”, a declarat Williams.

„Din locul în care m-am aflat am putut vedea doar o părticică din lucrarea extraordinar de amplă şi frumoasă a Creatorului. Ceea ce am văzut pe hublou din interiorul Staţiei Spaţiale, îmi adânceşte înţelegerea a ceea ce ştiam din Scripturi despre lucrarea uimitoare de Creaţie a lui Dumnezeu, iar această experienţă m-a făcut să înţeleg cât de mici şi neînsemnaţi suntem noi, oamenii”, a explicat Williams.

El a menţionat că, deşi participa la un experiment ştiinţific în această misiune, a inclus în activităţile sale zilnice citirea Cuvântului şi rugăciunea.

Astronautul a concluzionat că oamenii care văd un „conflict” între Biblie şi ştiinţă sunt cei care refuză să recunoască existenţa lui Dumnezeu.

Afirmativ

Calendar

septembrie, 2017
D L Ma Mi J V S
« Mar    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Abonează-te

Dacă doreşti să afişezi gândul de dimineaţă pe pagina ta personală, sau să te abonezi pentru a citi zilnic, îţi oferim un feed RSS